Werkwijze Haarwerken

Werkwijze

De afspraak kan zowel plaats vinden in de kapsalon , maar ook bij u thuis of in het ziekenhuis. Een intakegesprek is bovendien altijd binnen drie dagen mogelijk en altijd volledig vrijblijvend en gratis.
Als u ten gevolge van een chemotherapie een haarwerk of pruik nodig heeft, adviseer ik u om ruim vóór het begin van de kuur een afspraak te maken. Wij kunnen dan samen alvast de keuze maken welk haarwerk het beste bij u past. Het allerbelangrijkste hierbij is dat u zich prettig voelt.
Mijn werkwijze bestaat uit een eerst telefonisch contact, een intakegesprek, een vervolgafspraak en eventuele nazorg.

INTAKEGESPREK
Tijdens het intakegesprek staan de kennismaking, de intake en de eerste persoonlijke wensen centraal. Hierbij kijk ik naar uw gezichtsvorm, uw eigen haarkleur en het model. Aan de hand van uw wensen wordt er kosteloos een zichtzending besteld met een aantal haarwerken die bij uw wensen passen. Wij nemen alle tijd die nodig is om uit deze collectie uw haarwerk te selecteren. Zit er een haarwerk bij waar u zich goed bij voelt, dan wordt het haarwerk, indien nodig, aangepast en geknipt tot het gewenste model.
Tijdens het intakegesprek vul ik samen met u het intakeformulier in met belangrijke cliënt- en verzekeringsgegevens. Zie hiervoor ook https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pruiken.

TWEEDE AFSPRAAK
Tijdens het tweede gesprek komt u het haarwerk of de pruik passen en ophalen. Ik meet de pruik bij u aan en knip en stijl het volledig naar uw wens. U gaat pas de deur uit als u volledig tevreden bent over uw haarwerk.

ONDERHOUD & ADVIES
Tijdens het tweede gesprek adviseer ik u uitgebreid over het onderhoud van uw haarwerk. Dit is belangrijk om het haarwerk zijn mooie, gezonde en natuurlijke uitstraling te laten behouden.
Ik sta daarnaast voor u klaar voor het wassen en opnieuw modelleren van uw haarwerk of pruik.

Nazorg
Ik hecht grote waarde aan een tevreden klant. Niet alleen als u met uw haarwerk de salon uitloopt, maar ook in de maanden daarna. Na een week wordt u altijd teruggebeld of alles naar wens is met het haarwerk. Na zes weken volgt er een controle afspraak.

CONFECTIE HAARWERK
Bij confectie haarwerk heeft u een ruime keuze uit de nieuwste modellen van bekende en professionele merken in elke prijsklasse. Deze merken zijn met zorg door mij uitgekozen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U bepaalt zelf of u voor echt of synthetisch haar gaat. Ook verschillende haarlengtes, diktes en kleuren behoren tot de mogelijkheden.
Synthetisch haar is tegenwoordig niet meer van echt haar te onderscheiden. Het belangrijkste voordeel is dat het synthetische haarwerk na het wassen zijn vorm behoudt. Echt haar vraagt meer onderhoud dan synthetisch haar.
Beiden zijn verkrijgbaar in alle modellen en kleuren. Het confectie haarwerk is bovendien, indien op voorraad, direct leverbaar en anders binnen twee werkdagen. Reserveren van een haarwerk is mogelijk tot maximaal zes weken.

Garantie
Op de geleverde pruiken en haarwerken zit een garantietermijn van 6 maanden. Deze garantie is van toepassing op fabrieks- en materiaalfouten. Haarwerken of pruiken die geknipt of gedragen zijn, kunnen niet terug worden genomen.

EEN KLACHT OVER EEN BEHANDELING?
Sandra’s Hairstyling@Home is lid van ANKO Sectie Haarwerken. ANKO Sectie haarwerken is de branchevereniging van haarwerkers in Nederland. Haarwerkbedrijven die lid zijn, worden geacht een hoog kwaliteitsniveau na te streven. Dit houdt onder meer in dat leden zich vanzelfsprekend houden aan de door de ANKO gehanteerde klachtenregeling.
Voor u als klant is het zeer belangrijk dat er serieus met uw klacht wordt omgegaan. De ANKO stelt als eis dat elke klacht in alle redelijkheid zo snel mogelijk wordt opgelost. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie van de ANKO. De geschillencommissie is erkend door de overheid, waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissing zijn gewaarborgd.
Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op de website van De Geschillen Commissie:http://www.degeschillencommissie.nl
Naast een goed advies houd ik ook rekening met uw persoonlijke financiële situatie en de voorwaarden van uw verzekeringspolis. Voor een vrijblijvend advies of een intakegesprek kunt u altijd contact opnemen.